Dezvoltare personala

„Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte…” – William Shakespeare

De ce dezvoltare personala?

Deoarece cu totii cunoastem povestea “Ratusca cea Urata”. Cu timpul s-a facut tot mai frumoasa, mai apreciata, a ridicat semeata capul si toti au admirat lebada minunata ce a devenit. A suferit o transformare. In bine.

Cand v-ati privit cu adevarat in oglinda? Nu cumva dincolo de chipul cunoscut se ascund minunatii ce asteapta sa fie scoase la iveala? Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, e nevoie doar de curaj sa explorezi ceea ce se afla in privirea ta.

Cei mai multi ne pricepem foarte bine la autocritica, stim ca avem cel mai mare dusman in cantarul din baie. Toti spunem ca suntem prea grasi, prea slabi, prea inalti, prea scunzi, prea tineri, prea batrani. Am vrea sa fim mai destepti, mai curajosi, mai… si lista poate continua la nesfarsit. Blocati in aceste nemultumiri lasam sa paleasca speranta ca meritam tot ce e mai bun si mai frumos, uitam sa ne apreciem pentru ceea ce suntem si, cel mai important, doar noi ne putem oferi calea spre implinire.

Ce poate insemna participarea la un modul de dezvoltare personala ?

  1. o intalnire cu noi insine
  2. aici ne descoperim frumusetea interioara
  3. avem acces la resurse de care nu suntem constienti
  4. aflam ce anume ne blocheaza calea spre success
  5. invatam sa ne facem  auziti si ascultati
  6. avem curajul sa cerem ce vrem de la viata
  7. avem curajul sa lasam frau liber entuziasmului din noi
  8. inlaturam frica, rusinea si gandurile negative care ne umbresc speranta si optimismul
  9. aflam ca fericirea este o stare pe care ne-o propunem si o putem avea
  10. capatam incredere in noi si in fortele noastre

Va invit sa exploram impreuna posibilitatile pe care ni le ofera dezvoltarea personala. Contactati-ma la Cabinetul Individual de Psihologie Lucica Stefanescu pentru un modul de dezvoltare personala.

Lucica Stefanescu este psiholog clinician specializat in terapie cognitiv comportamentala. Accesati site-ul pentru mai multe detalii despre psihoterapeut.