Cabinet Individual de Psihologie Lucica Ștefanescu

Psiholog Bucuresti

Daca observati prezenta gandurilor negative persistente, nu ezitati sa apelati la psiholog ! De asemenea, daca sunteti afectat de o problema frecventa, precum anxietatea, depresia, atacurile de panica sau fobiile, va indemnam sa apelati cu incredere la psiholog!

“Psihologia este acţiune, nu gândire despre sine. Continuăm să ne formăm personalitatea toată viaţa”  – Albert Camus

Psihologul este calauza dvs in calatoria spre autocunoastere si vindecare. Este calauza deoarece in calatoria pe care  o veti face veti avea rolul principal. Este nevoie de ghidare pentru ca problemele pe care le avem isi gasesc rezolvarea in ceilalti, cei care va pot ajuta. Psihologul vine cu studiul stiintific si cu experienta necesara de a indruma pe cineva aflat in dificultate.

Psihicul uman este extrem de complex. Orice problema psihologica ce ne afecteaza viata, ramasa netratata, poate avea consecinte nefaste pe termen lung.

Psihologul va va ajuta sa intelegeti mai bine ceea ce va framanta si sa actionati in directia ameliorarii sau vindecarii problemei. Psihologul nu va prescrie tratament medicamentos ! Psihologul este cel ce va poate recomanda sa vizitati un medic psihiatru, daca este intr-adevar nevoie!